Home » Sortiment » Necta

NECTA

NECTA biedt een verscheidenheid van automaten aan en is al jaren een betrouwbare partner van ACN Coffee Solutions. Naast verkoopautomaten, produceert NECTA ook koffieautomaten en koffiemachines.

De productportfolio van het populaire merk stipt meerdere gebieden aan en stelt ze in staat om technologische innovatie breed te implementeren. Hierdoor kan NECTA worden gezien als pionier wat betreft productontwikkeling in de betreffende markt op verschillende gebieden.

Voor ieder bedrijf, een passende uitvoering van NECTA

NECTA biedt iedere bedrijfsvoering een passend product waarbij kwaliteit en functionaliteit wordt gegarandeerd.

Daarnaast draagt het merk zorg voor een elegant design, maar doet dit niks onder aan de functionaliteiten van het type koffiemachine of koffieautomaat.

Kalea

De Kalea is een werkelijke eyecatcher maar vooral een functionele koffiemachine voor verschillende koffiebereidingen. Het bedieningspaneel zorgt voor een grote gebruiksvriendelijkheid en geeft de gebruiker tevens de mogelijkheid om voorkeuren op te geven.

Kalea Plus

De Kalea Plus is net zo elegant als de Kalea, maar heeft een hoger productievermogen. Hierdoor is de Kalea Plus uitgebreider in te zetten voor een hogere uitgiftevraag ten opzichte van de Kalea.

Krea Prime

De Krea Prime van NECTA is een veel gekozen model voor werkomgevingen. De koffiemachine is goed geschikt voor horeca-zaken en is daarom ook goed te onderhouden in schoonmaak.

Krea Touch

Een uitbreiding op de Krea Prime is de Krea Touch. Het enige verschil in deze koffiemachines is het veelzijdige Touch-paneel waardoor de koffieuitgifte met net iets meer beleving wordt ervaart.

Koro Prime

De Koro Prime van NECTA doet wat het moet doen: hoogkwalitatieve koffieuitgifte en duurzaam in onderhoud. Ten opzichte van andere uitvoeringen, is de Koro Prime voorzien van een praktisch paneel, zonder grafische aanvullingen.

Korinto Prime

De Korinto Prime is uitermate geschikt wanneer er een hoge productie verwacht wordt. Het bedieningspaneel is ingericht voor een grote koffieuitgifte en draagt zorgt voor een efficiënte manier van bediening.

Karisma

De NECTA Karisma is uitermate geschikt voor een hogere productie met  inachtneming van zelfbediening. In combinatie met het elegante design en een hoog gebruikersgemak, tref je de koffiemachine veelal in hotels met bijvoorbeeld ontbijtbuffetten.

Koffieautomaten van NECTA

Koffieautomaten van NECTA staan voor een hoge productie en duurzaam in onderhoud en schoonmaak. Ten opzichte van de koffiemachines worden koffieautomaten vaak geplaatst in omgevingen waar zelfbediening op een toegankelijke manier wenselijk is. Het design en de uitvoering zijn vooral gericht op functioneel en praktisch bedienbaar. Iedere koffieautomaat heeft een Touch-uitvoering en zorgt voor een extra beleving. 

Brio 

De Brio Up is compact maar minstens zo functioneel als andere koffieautomaten van NECTA. De interface is gebruiksvriendelijk ingericht en daarom ook passend voor een zelfbedieningsomgeving.

Brio Up

De Brio Up is het resultaat van jarenlange productverbetering. De Brio Up is uitgebreider in functionaliteiten en interface.

Brio Touch

De touch-uitvoering van Brio heeft tevens een andere opbouw dan de reguliere koffieautomaat.

Concerto

NECTA’s Concerto is meer dan een koffieautomaat alleen. Naast uitgifte van warme dranken, kan de Concerto ook voorzien in de vraag naar koude bereidingen. 

Concerto Touch

Concerto Touch zorgt voor een grafische uitbreiding van deze veelzijdige koffieautomaat. Daarnaast kan de Interface uitgebreid worden tot 4 productcategorieën.

Maestro

NECTA’s Maestro is onderdeel van de brede productlijn die NECTA al jaren hoog in het vaandel heeft staan. Met maar liefst 22 mogelijke bereidingen, is het een gewilde koffieautomaat.

Maestro Touch

De Maestro Touch is dé koffieautomaat van NECTA en kan je voorzien in alle mogelijkheden die je wenst. En zelfs meer.

Opera

De Opera van NECTA is een koffieautomaat die zijn veelzijdigheid en elegantie terugbrengt in één product. Zowel koude als warme bereidingen zijn een fluitje van een cent voor deze automaat, die zijn naam inmiddels verdiend heeft.

Opera Touch

Dezelfde kracht en kunde als de Opera, alleen uitgebreid met een veelzijdig HD touch screen van 13.3 inch wat een extra beleving toevoegt aan deze toch al ijzersterke koffieautomaat.

Solista

We hebben hem zelf ook. De Solista is een goede keuze wanneer het draait om kleinere werkomgevingen maar dit niets onder mag doen van de kwaliteit van een koffieautomaat. 

De Solista is compact, functioneel en kent een elegant design met een praktische inrichting.

Necta Opera

Necta Opera