Home » Sortiment » Futurmat

FUTURMAT: een rijkelijk kopje koffie

Futurmat is geschikt voor de echte koffieliefhebber, welke dikwijls kiest voor deze hoogwaardige koffiemachine. Dit hoogwaardige merk kan uiteraard niet in ons assortiment ontbreken. Met de stijlvolle pistonmachine creëert u een overheerlijk kopje koffie. De machine is halfautomatisch en is zowel geschikt voor thuis als voor professioneel gebruik. Geniet van een geweldig shotje espresso, vol met intense aroma’s.

FUTURMAT Espressomachines met avant-gardistisch uiterlijk

De koffiemachines hebben een Italiaans avant-gardistisch uiterlijk, waarbij u voornamelijk vloeiende vormen en edele materialen ziet. Verder staan de hoogwaardige machines bekend om hun symmetrie. Wenst u een heerlijk kopje koffie vanuit een luxe koffiemachine te serveren, dan kiest u een professionele koffiemachine.

FUTURMAT Ottima EVO

Met de Ottima Evo serveert u uw klanten en/of gasten een kwaliteitsvolle koffiedrank. De espressomachine is uitermate geschikt voor professioneel gebruik en voor horecagelegenheden. Wenst u een espressomachine welke u gemakkelijk kunt onderhouden, maar welke ook over alle benodigde functies beschikt? De Ottima Evo staat bekend om haar moderne en strakke lijnen en is gerust elegant te noemen. U serveert gegarandeerd een intense, perfecte espresso met de Ottima Evo.

FUTURMAT Q10 Grinder Evo

Serveer uw gasten een heerlijke espresso dankzij de Futurmat Q10 Grinder Evo. De professionele koffiemachine zorgt ervoor dat de beste aroma’s en smaken in uw kopje koffie is te verkrijgen. Vlak voordat u een kop koffie zet wordt de koffie gemalen, waardoor u de best mogelijke espresso kunt serveren. Op deze wijze voorkomt u dat koffie oxideert en dat aroma’s verloren gaan. De Q10 Grinder Evo is in verschillende kleuren te verkrijgen.