Home » Sortiment » Saeco

SAECO

Van Saeco leveren wij prachtige espressomachines met een geweldig Italiaans design. Uw favoriete kop verfijnde koffie maakt u met enorm veel plezier. De espressomachines zijn van de nieuwste slimme techniek voorzien. Zo ervaart u een geweldige smaaksensatie als nooit tevoren. Het merk streeft naar perfectie, wat u terugziet in het design en de slimme technologie. Serveer een kopje koffie van echte Italiaanse kwaliteit aan uw gasten. In 2009 werd het merk overgenomen door Philips.

SAECO Aulika EVO

De Aulika EVO is de perfecte koffiemachine voor zakelijke omgevingen en kantoren. Ideaal op plekken waar men goede koffie verwacht. De Aulika Top is met veel personen te gebruiken.

Met behulp van het handige bedieningspaneel serveert of haalt men een kop heerlijke bonenkoffie in een handomdraai. Het reinigen en onderhouden van deze machine is enorm eenvoudig.

SAECO Iperautomatica

Met de Iperautomatica haalt u het perfecte instapmodel voor kantoor ‘in huis’. U serveert overheerlijke espresso’s en koffie uit verse koffiebonen.

Vindt u het belangrijk om een heerlijke kop koffie aan uw klanten, relaties en medewerkers te serveren, dan is de Iperautomatica een perfecte aanwinst voor op kantoor.

SAECO Phedra Evo

Een topmachine voor middelgrote bedrijven en organisaties: de Phedra EVO. Deze koffiemachine beschikt over één reservoir voor verse koffiebonen.

Ondanks het compacte formaat is deze koffiemachine inzetbaar voor middelgrote organisaties. Met de Phedra EVO serveert u een hoogwaardige kop koffie voor het gehele bedrijf.

SAECO Magic

Saeco heeft vernieuwde technologie toegepast op de Magic-uitvoeringen. Een redesign en optimaal gebruikersgemak zorgen voor een koffiemachine die elke professionele setting kan weerstaan.

De Magic is in verschillende uitvoeringen beschikbaar.