Home » Sortiment » Visacrem

VISACREM

Ben je horecaondernemer en zoek je naar een krachtige espressomachine die tevens zorgt voor een boost van je interieur? De espressomachines van Visacrem zorgen voor een koffiebereiding waar iedere gast voor terugkomt. En voor jou als horecaondernemer, ben je voorzien van een kwalitatief hoogstaande espressomachine die aansluit bij jouw budget. Uiteraard met de beste service en onderhoud van ACN Coffee Solutions. 

VISACREM v6 & V6+

De V6-uitvoeringen van Visacrem kenmerken zich om hun retro-design en zijn daardoor een werkelijke eye-catcher voor ieder (bedrijfs)interieur. Het design mag dan vintage zijn, de functionaliteiten en kracht van de V6 en V6+ zijn allesbehalve vintage.

Voor een praktische espressomachine met functioneel bedieningspaneel voldoet de Visacrem V6 aan je vraag. De V6 is beschikbaar in tweegroeps en driegroeps. Zoek je een moderner ontwerp met de nieuwste functionaliteiten wat betreft gebruiksvriendelijkheid? Dan is de krachtige V6+ een goede keuze welke tevens beschikbaar is in verschillende uitvoeringen in kleur en groepsaantal.

VISACREM Vetro

De Vetro is ontwikkeld voor de echte barista’s. Die koffietentjes en horecazaken die van koffie hun product maken. De Vetro is in twee- en driegroeps beschikbaar en kan een hoge vraag naar productie als geen ander aan.

De gebruikersfuncties zijn ingericht om snel en efficiënt te kunnen schakelen en zijn daarom goed geschikt voor horecazaken waar een grote productie-uitgifte wenselijk is.

VISACREM Ottima 2.0

De Ottima 2.0 is ontwikkeld voor ondernemers die de waarde van smaakvolle koffie niet onderschatten, maar niet hoeven te voorzien in een constante vraag. 

De Ottima 2.0 is compact en beschikbaar in twee kleuren waardoor hij naadloos in ieder interieur past. Zoek je vooral een espressomachine voor een incidentele vraag naar koffie? Dan biedt de Ottima 2.0 zelfs uitkomst met de uitvoering van een enkele groep. 

VISACREM Palanca

De Ottima 2.0 is ontwikkeld voor ondernemers die de waarde van smaakvolle koffie niet onderschatten, maar niet hoeven te voorzien in een constante vraag.

De espressomachines zijn uitgerust met technologische innovatie. De Palanca is daarentegen niet minder innovatief, maar vergt wel meer vaardigheid in bediening dan een gemiddelde espressomachine van Visacrem.

Deze authentieke manier van koffiebereiding is vooral geschikt voor de doorgewinterde barista’s die een Palanca niet vreemd zijn.