Home » Sortiment

GAGGIA Milano

Sinds 1930 levert Gaggia Milano onverwoestbare espressomachines van uitzonderlijke klasse. De machines kenmerken zich onder meer door de fraaie uitvoering, welke een lust voor het oog zijn.

De espressomachines geproduceerd en ontwerpen in het befaamde Italië, daar waar de koffieboon het meest gerespecteerd wordt.

ACN Coffee Solutions is exclusief importeur en leverancier van Gaggia Milano in Nederland.

gaggia-milano-la-reale-dfc-3-groueps-acn-coffee-solutions-zakelijk-koffiemachine-espresso
necta-koffiemachine-koffieautomaat-acn-groep-coffee-solutions

NECTA

Necta is al jaren een betrouwbare partner van ACN Coffee Solutions en heeft inmiddels een breed assortiment op het gebied van koffiemachines en koffieautomaten.

Het praktische wat Necta jarenlang kenmerkte, is nu geïnnoveerd naar een hoogkwalitatief sortiment met design, functionaliteit en duurzaamheid van de beste klasse.

 

saeco-koffie-logo-acn-groep-neede-koffie-automaat

Saeco

Met de Italiaanse koffiemachines van het hoogwaardige Saeco maak je jouw favoriete, verfijnde koffie. De koffiemachines staan bekend om hun verbluffende Italiaanse design.

Dankzij de geavanceerde technologie geniet je van een kopje koffie zoals je dit nog nooit hebt ervaren. Saeco streeft naar perfectie.

visacrem-logo-coffee-solutions-acn-b2b

Visacrem

De Visacrem espressomachines vallen op door hun prachtige design, hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van de vele functies. De machines kunnen zowel voor de horeca als voor andere professionele doeleinden gebruikt worden.

Het elegante design en de voordelen van een professionele machine zijn in de verschillende modellen gecombineerd.

futurmat-automaten-koffie-acn-groep-neede (1)

Futurmat

De professionele koffiemachines van Futurmat staan bekend om de Italiaanse stijl avant-gardisme. Futurmat is geschikt voor de horeca, maar ook voor andere professionele doeleinden.

Naast dat de koffiemachines er enorm stijlvol uitzien, zorg je dankzij de uiteenlopende functies voor een uitmuntend kopje koffie.