Home » Sortiment » GAGGIA Milano

GAGGIA Milano

Gaggia Milano doet voortdurend onderzoek naar de modernste technologieën, zodat zij u de perfecte espresso kunnen garanderen. Zo is de La Reale uitgerust met meerdere boilers welke onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Hierdoor levert Gaggia Milano een hoge temperatuurstabiliteit en kunt u met gemak een espresso van verschillende temperaturen serveren.

GAGGIA Espressomachines

Van Gaggia Milano leveren wij professionele en hoogwaardige espressomachines voor professioneel gebruik en voor horecagelegenheden. Denk aan de traditionele machines en de volautomatische koffiemachines.

Elke espressomachine heeft haar eigen specifieke eigenschappen, functionaliteiten en bijzonderheden. Vraagt u om Gaggia Milano, dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar één van de beste espressomachines allertijden. Daar weten wij onder de vlag van ACN Coffee Solutions wel raad mee. 

GAGGIA La Reale

La Reale is voorzien van Dynamic Flow Control. Dynamic Flow Control is speciaal ontwikkeld voor de La Reale. Met behulp van dit systeem kunnen gebruikers verschillende smaakprofielen maken, waardoor u uit dezelfde blend meerdere smaken kunt creëren.

GAGGIA La Giusta

De iconische koffiemachine van Gaggia Milano, de La Giusta, is een stijlvolle koffiemachine. Het moderne design en de praktische functionaliteiten zorgen ervoor dat u de meest verfijnde kopjes koffie serveert.

GAGGIA La Precisa

Met de La Precisa koffiemachine trekt u pas echt de aandacht. Niet alleen van uw gasten, maar ook van veeleisende barista’s. Bijzondere kenmerken van deze koffiemachine: aandacht voor detail, technologische innovatie.

GAGGIA La Decisa

De La Decisa is dé uitvoering voor vakgerichte barista’s. Deze uitvoering van GAGGIA Milano houdt rekening met ergonomische factoren tijden een grote productvraag. Hierdoor is deze espressomachine goed geschikt voor omgevingen waar een hoge, doorlopende productvraag is.

Compact, maar net zo sterk

Wanneer u beperkt de ruimte heeft of liever andere apparatuur de boventoon laat voeren is een compacte koffiemachine de beste optie. Van Gaggia Milano leveren wij de compacte koffiemachines Ruby en La Nera.

Ondanks het kleinere formaat voldoen de machines aan de nieuwste eisen van de huidige markt. Zo zijn er bij het vervaardigen van deze compacte machines geen concessies gedaan op het gebied van design, technologie en functionaliteiten. Compact, maar net zo sterk!

GAGGIA La Nera

De La Nera is een compacte koffiemachine, maar is geheel afgestemd op de hoge eisen van de huidige klant én barista’s.

De machine is uitermate gebruiksvriendelijk en past perfect in kleine horecagelegenheden of organisaties met een beperkte ruimte.

GAGGIA Ruby

Liever een compacte koffiemachine? Ruby is een professionele aanwinst voor uw organisatie of horecagelegenheid.

De koffiemachine voldoet aan de hoge eisen van uw klant. Uitstekende kwaliteit wordt gegarandeerd. Ruby is uitermate geschikt voor kleinere locaties.

GAGGIA La Dea

La Dea is het resultaat wanneer traditie en innovatie samenkomen.  Uitgebreid in een verscheidenheid aan functionaliteiten en innovatief voorzien van het grootste gebruikersgemak.

De La Dea is compact in uitvoering, maar kent de kracht en functionaliteiten zoals een GAGGIA te bieden heeft.

 

GAGGIA Koffieautomaten

De koffieautomaten van Gaggio Milano, welke volautomatisch zijn, zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Denk bijvoorbeeld aan het verbluffende 10-inch HD-scherm van de La Radiosa of aan het evolutionaire EvoMilk-versmelksysteem.

Dit zijn de perfecte figuurlijke ingrediënten voor het creëren van een fantastische kop koffie.

Overal ter wereld kan men de verwachtingen van de consument overtreffen. De volautomatische koffiemachines van Gaggio Milano zijn uitermate geschikt voor bedrijven, horecagelegenheden en voor professioneel gebruik.

GAGGIA La Brillante

La Brillante doet zijn naam eer aan. De nieuwste koffieautomaat van GAGGIA staat garant voor een briljante smaakbeleving.

Met de nieuwste technologie is het nu mogelijk om de melkschuimer aan te passen naar wens (en smaak).

De GAGGIA La Brillante biedt tevens onderhoudsgemak: de schoonmaak-cycles is vol automatisch en wordt met 1 druk op het 7-inch touchscreen geactiveerd.

GAGGIA La Solare

Met behulp van de La Solare bied je klanten de perfecte smaakbeleving aan. De verfijnde aroma’s van versgemalen koffiebonen worden gecombineerd met de romigheid van verse melk.

De La Solare is de perfecte koffiemachine voor diverse locaties, zoals cafés, patisserieën, maar ook in de detailhandel en in de horeca.

GAGGIA La Radiosa

De La Radiosa is voorzien van een 10-inch HD-scherm en het baanbrekende EvoMilk-versmelksysteem.

Met behulp van deze geavanceerde technologie is de tijd van ‘automatenkoffie’  verleden tijd.

De koffieautomaat is voorzien van RGB-leds, waarmee het uiterlijk van de La Radiosa aangepast kan worden.

Koffiemalers van GAGGIA

Malen speelt een cruciale rol bij het creëren van de perfecte espresso, het vergt vaardigheid en kennis over de tonen van koffie.

De koffiemalers van GAGGIA biedt een oplossing voor het consistent toepassen van koffiemaling en het vaardig benaderen van ieder aroma die een koffie rijk kan zijn. 

G10 evo

G10 evo is de perfecte mix van verfijnd ontwerp en geavanceerde technologie, die zorgen voor een enorme visuele impact, aanwezigheid, hoge duurzaamheid en de beste slijpprestaties ooit.

G5

G5 staat synoniem voor ergonomisch, elegant en modern design. Slimme technologie maakt deze molen precies wat alle barista’s zoeken: ze zijn niet alleen verzekerd van perfect gemalen koffie, maar ze kunnen er ook zeker van zijn dat de G5 net zo hard werkt als zij.

MD75

Maal de meest favoriete koffiebonen met de MD75, waarvan de zeer capacitieve vultrechter speciaal is ontworpen om aan een grote vraag te voldoen.

MD64

Beschikbaar in twee kleuren, waarbij de koffiemaler MD64 een werkelijke verrijking voor iedere barista is. 

De uitgebreide technische functionaliteiten zorgen voor een variatie aan functies waar iedere barista van droomt.

MD42 D

Ontdek de MD42 D als een koffiemaler die onmisbaar is tijdens iedere koffiebereiding. 

De koffiemaler is beschikbaar in drie kleuren en kent naast de manuele maling, ook 3 programma’s die in te stellen zijn.

MD42 A

De MD42 A koffiemaler is ontwikkeld voor uiterste precisie die iedere barista als geen ander omarmt.

Beschikbaar in verschillende kleuren, die allen net zo functioneel en kenmerkent in accuratie zijn als de andere koffiemalers van GAGGIA Milano.